joi, 1 iunie 2017

DE CE PORTI FRUNZE DE SMOCHIN?

Preaiubitule/ Preaiubito, așa cum ești in Cristos, îmbraca-te cu rochia de har și dansează in ea. Doar o inimă anxioasă poartă frunze, însă măștile noastre, frunzele de smochine sunt înrădăcinate în conștiinta noastră mai degrabă decât Cuvântul Lui Dumnezeu. Tu ești Copil de Dumnezeu și El iți dă să porți Harul și Dragostea Sa, nu e nevoie să te "îmbraci" singur, umblă în noua ta identitate și fi curajos. Nu mai trebuie să iți fie rușine deloc. Așa te-a creeat Dumnezeu să fi.
" De ce porți frunze de smochin? De ce te îmbraci cu frunze de smochin încercând să te ascunzi de Mine?
"Nici tăierea împrejur nu conteaza pentru Mine, nici netăierea împrejur, dar o..." Ce?..... "Dar o noua Creeație."
Du-te si incercuieste asta: "...dar o noua Creeație..." sau subliniaz-o!!
Galateni 2:20:
" Am fost răstignit împreuna cu Cristos și trăiesc...dar nu mai trăiesc eu ci Cristos trăieste în mine. Și viața, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine."
Aceasta este IDENTITATE!
În Isus Cristos, tu ai fost eliberat de nevoia de a fi validat de alții, de nevoia de a primi un scop de la oameni sau de nevoia de a fi aprobat. Tu ești complet și liber și de aceea nu ai nevoie de alții să te umple. Tu ai umplutura ta. Nu ai nevoie de validarea mea acolo. Vei fi judecat pentru ceea ce faci aici. Vezi, când identitatea ta este în Cristos, atunci ești cu adevărat eliberat și acesta este punctul de referintă al lui Pavel aici. Am fost răstignit pentru lume si lumea a fost răstignită pentru mine. Eu aparțin Lui Isus, sunt mulîumit acolo, acolo sunt în siguranță, acolo e căldura și acolo sunt fericit. Alege să fii liber de frunze și fericit. Dumnezeu să vă binecuvinteze!

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...